Laddar Evenemang

« Alla Evenemang Anmälan

  • Det här event har passerat.

Tema: Dela och samverka

23 februari, 2017, 09:30 - 12:15

| Gratis

Den 23 februari 2017 är det dags för ytterligare en nätverksträff för nätverket ePraktiken.

Nätverksträffens tema är Dela och samverka och denna gång är det Sveriges Kommuner och Landsting som agerar huvudaktör och inspiratör. Tillsammans utforskar vi hur vi kan vi styra mot ökad samverkan och en förenklad vardag.

 

Agenda:

09.30 – 10.00 Smörgås och mingel

10.00 – 10.10 Välkomna till nätverksträff för nätverket e-praktiken! Henrietta Hurtig och Annika Londono, Adaptit, går igenom lite praktikaliteter. Bordspresentation

10.10 – 11.00 Välkomna till Sveriges Kommuner och Landsting, Avdelningen för Digitalisering om bl a hur vi ska jobba framåt för att boosta samverkan och verksamhetsutveckling med digitala förtecken. Kenneth Zetterberg, projektledare för Serverat samt Fredrik Berglund, Avdelningen för tillväxt och samhällsbyggnad delger erfarenheter från stora samverkansprojekt som nu pågår; Serverat, SSBTEK, Leda för Smartare Välfärd och Gemensamt boknings- och bidragssystem, ett samverkansprojektet där 130 kommuner inte bara samverkar för en gemensam lösning utan också genom crowd funding delar på kostnaderna. Ser vi andra områden där dessa erfarenhet och modell skulle kunna vara användbar? Passet innehåller kort workshop.
11.05 – 12.00 Johan Kjernald, projektledare för DelaDigitalt. En sprillans ny webbsajt för att etablera och skapa kontakt och samverkan på både micro- och makronivå. Bl.a. finns det möjlighet att etablera crowd fundingprojekt inom offentlig sektor.  Workshoppass 2: Detta vill vi dela! En första rivstart på arbetet att dela digitalt. Hur rustar vi oss för att bevaka detta på bästa sätt, både vad man skulle kunna dela, men även Vad är på gång just nu som fler kanske vill vara med på?

12.00 – 12.15 Detta tar vi med! Summering av dagen

 

Detaljer

Datum:
23 februari, 2017
Tid:
09:30 - 12:15
Pris:
Gratis

Plats

Sveriges Kommuner och Landsting
Hornsgatan 20, vån 12, Lilla Hörsalen
Stockholm, Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://skl.se/tjanster/kontakt.427.html